Инициатива – Братски новини

11048692_10206275864640240_1715947890580647779_o

Здравейте, приятели.
Искам да ви споделя една идея и инициатива.
Идеята е да се направят братски новини, които да се изпращат по е-мейлите.
Всяка седмица ще изпращам писмо с линкове към най-интересните теми и новини, които са пускани във фейсбук групата.


Направил съм и специален сайт, в който ще изваждаме постовете от Фейсбук и ще ги поставявяме в него. В статиите ще има директен линк към съответните постове във фейсбук. Ето пример за периода от една седмица – 20.03 – 27.03.2015г.

В списъка, датата води към поста във Фейсбук, а заглавието – към сложената информация в сайта.

Тази инициатива ще помогне на хора, които нямат време да следят подробно нещата, които се пускали в групата, да ги прегледат, а също и хора, които нямат фейсбук, ще могат да прегледат информацията. Благодаря на всички, които пускат ценни цитати, картинки и информация в групата – така тя ще достига до повече хора.

До сега съм събрал 2600 е-мейла на хора, които са се регистрирали в братски сайтове.


Който желае да получава тези писма, моля да се регистрира в този сайт http://petardanov.bg/ или да ми прати е-мейла си. Първият общ е-мейл изпратих на 22.03.2015г. – беше поздрав за Първа пролет и ако не сте го получили, значи нямам е-мейла ви.


Инициативата в бъдеще ще се развие и ще стане информационен способ в братството. Могат да се повдигат и общи въпроси, да се събират мнения и други подобни възможности. Ще се публикуват мнения за бъдещи братски инициативи, проекти, идеи.


За всичко, което ви интересува и искате да достигне до повече хора, е достатъчно да публикувате информация във Фейсбук групата и тя ще бъде включена в тези общи е-мейли.


Който не желае да получава тези писма, най- отдолу ще има линк за отписване.
Инициативата ще помогне информацията бързо да се разпространява в братството и на всякъде по света, където има хора, които искат да получават писмата.
Поздрави на всички.

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.